تازه های سلامت
عناوین برگزیده
بیماری ها
مالاریا؛ علائم، عوارض و نحوه پیشگیری
مالاریا نوعی بیماری است که توسط یک انگل ایجاد میشود. این انگل از طریق نیش پشههای آلوده، به انسان منتقل میگردد و افراد مبتلا به مالاریا معمولا احساس ناخوشی شدید همراه با تب و لرز بالا دارند.
افسردگی فصلی در بهار + دلایل و 7 راهکار برای مقابله
افسردگی بهاری در مقایسه با افسردگی در فصل بهار کمتر شایع است و متخصصان به طور قطع نمیدانند که دقیقاً چه عواملی باعث بروز این نوع افسردگی میشود.
به مناسبت روز جهانی هموفیلی؛ مروری بر انواع و علائم هموفیلی
17 آوریل، روز جهانی هموفیلی نامگذاری شده و این مناسبت فرصت خوبی برای افزایش آگاهی درباره هموفیلی و سایر اختلالات مرتبط با خونریزی، حمایت از افراد و خانوادههای درگیر این بیماری و تلاش برای بهبود دسترسی به مراقبتهای درمانی است.
آلرژی و آنتیهیستامینها؛ هر آنچه باید درباره انواع آنتیهیستامینها بدانید
برای درمان آلرژی روشهای متعددی وجود دارد، اما آنتیهیستامینها معمولا به عنوان یکی از اولین انتخابهای پزشکان مطرح میشوند. آنتیهیستامینها داروهایی هستند که به صورت بدون نسخه (OTC) و یا با نسخه پزشک در دسترساند.
به مناسبت هفته سلامت دهان و دندان؛ 6 عادت مفید مراقبت از دهان و دندان
هفته آخر فروردین ماه به عنوان هفته سلامت دهان و دندان انتخاب شده و این مناسبت فرصت خوبی است تا مروری بر اهمیت و روشهای حفظ سلامت دهان و دندان داشته باشیم.
+5 روش مفید برای کنترل حساسیت فصل بهار
اگرچه هیچ راهکار درمانی قطعی برای حساسیت فصل بهار وجود ندارد، اما میتوانیم با مصرف داروها و تغییر عادات روزمره علائم حساسیت بهاری را کاهش دهیم.
24 مارس؛ روز جهانی سل | جهان در مسیر پایان سل
24 مارس روز جهانی سل و یادآور ضرورت پایان دادن به مرگبارترین بیماری عفونی جهان است. متاسفانه بیماری سل همچنان میلیونها نفر در سراسر جهان را تحتتاثیر قرار میدهد و تاثیرات جدی بر سلامت، اجتماع و اقتصاد دارد.
آلرژی غذایی و عدم تحمل غذایی: تفاوت بین این دو چیست؟
از کجا تشخیص دهیم که مشکل از عدم تحمل غذایی است و یا واقعا آلرژی غذایی داریم؟
سلامتی

مالاریا؛ علائم، عوارض و نحوه پیشگیری

لیناکلوتاید چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی

ونوپرازان چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی

روز جهانی بهداشت 2025؛ شروع سالم، آیندهای پر از امید

جدیدترین داروهای درمان دیابت: خوراکی و تزریقی

نفخ و سفر به دنیای FODMAPها

راه هایی برای افزایش متابولیسم بدن
مصاحبه
پروفسور یحیی عدل؛ پدر جراحی نوین ایران
اکنون که بیست سال و اندی از درگذشت پروفسور یحی عدل می گذرد، نگاهی به زندگی و خدمات او به پزشکی و جراحی نوین ایران کرده ایم.
فوبیا و روش های درمان آن
فوبیا به بیان ساده ترس مرضی و افراط گونه از یک شئ یا یک موقعیت به خصوص است.
زندگی سالم بعد از بهبودی سرطان
اگر شما قبلا به سرطان مبتلا بوده اید، ابتلای مجدد به سرطان در شما همچنان محتمل است. به همین دلیل مهم است که مراقب سلامتی خود باشید.
جراحی چاقی
افرادی که شاخص توده بدنی بالای 35 دارند، و بیمارانی که دارای شاخص توده بدنی بالای 30 و دچار عوارض مرتبط با چاقی هستند، می توانند از جراحی چاقی جهت کاهش وزن و بهبود عوارض چاقی بهره ببرند.
شیوع بیماری های قلبی در سرما
افراد با زمینه قبلی بیماری های قلبی و عروقی، در فصل سرما بیش از سایرین در شرایط خطر قرار دارند و احتمال تشدید حملات و نارسایی قلبی آنها در هوای سرد افزایش پیدا می کند.
میکروب هلیکوباکترپیلوری، مهم ترین عامل ابتلا به سرطان معده
میکروب هلیکوباکترپیلوری که به شکل مارپیچ و متحرک میباشد پس از ورود به معده، حرکت کرده، تکثیر شده و قسمتهای مختلف معده را مبتلا میکند.
مراقبت فوری از بیمار مبتلا به صرع جهت پیشگیری از آسیب مغزی
شاید تصور اکثریت این باشد که افرادی که دچار تشنج میشوند به بیماری صرع مبتلا هستند، در حالی که این گونه نیست و تشنج و صرع دو بیماری متفاوتند.