تازه های سلامت
عناوین برگزیده
بیماری ها
ماه جهانی آگاهیبخشی درباره سرطان پروستات: راهی برای افزایش آگاهی سلامت مردان
سرطان پروستات یکی از شایعترین نوع سرطانها در مردان است و با آگاهی صحیح میتوان به کاهش میزان ابتلا و مرگومیر ناشی از آن کمک کرد. در این ماه، بر اهمیت معاینات منظم، شناخت علائم اولیه و اتخاذ شیوههای زندگی سالم تأکید میشود.
مروری بر حقایق اختلالات اضطرابی
اختلالات اضطرابی از شایع ترین اختلالات روانی در جهان می باشد. در سال 2019 تعداد افراد مبتلا بالغ بر 301 میلیون نفر تخمین زده شده است. زنان بیشتر از مردان به آن مبتلا می شوند و غالباً شروع علائم از دوران کودکی یا نوجوانی است.
یبوست در کودکان
یبوست اختلالی است که در آن کودک به ندرت اجابت مزاج می کند، مدفوع دردناکی دارد، یا مدفوع با قطر بزرگ و سفت دفع می کند که ممکن است به زور زدن بیش از حد نیاز داشته باشد.
اندومتریوز چیست؟
اندومتریوز شرایطی است که در آن بافتی شبیه به پوشش داخل رحم در سایر نقاط بدن رشد میکند. رشد این بافت در بخشهای نامناسب بدن باعث بروز علائم دردناک خواهد شد.
سرفه مزمن چیست؟
سرفه مزمن به سرفه ای گفته می شود که بیش از هشت هفته در بزرگسالان، و چهار هفته در کودکان طول بکشد.
روز جهانی سرطان ریه: آگاهی و پیشگیری
روز جهانی سرطان ریه با هدف افزایش آگاهی و تشویق به پیشگیری و تشخیص زودهنگام این بیماری برگزار میشود. هدف این روز تشویق به پیشگیری، از طریق تغییرات سبک زندگی سالم و ارتقای دانش عمومی در مورد درمانهای موجود است.
روز جهانی هپاتیت: آگاهی، پیشگیری و درمان
روز جهانی هپاتیت، فرصتی است برای افزایش آگاهی عمومی درباره این بیماری و اهمیت پیشگیری و درمان آن. هپاتیت، التهاب کبد است که میتواند به علتهای مختلفی از جمله عفونتهای ویروسی، مصرف الکل و برخی داروها ایجاد شود. با آگاهی از روشهای پیشگیری، مانند واکسیناسیون و رعایت بهداشت، میتوان از انتقال این بیماری جلوگیری کرد.
گلوکوم چیست؟
گلوکوم یا آب سیاه، یک گروه از بیماری های مرتبط با چشم است، که می تواند به عصب بینایی آسیب بزند.
سلامتی

مالاریا؛ علائم، عوارض و نحوه پیشگیری

لیناکلوتاید چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی

ونوپرازان چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی

روز جهانی بهداشت 2025؛ شروع سالم، آیندهای پر از امید

جدیدترین داروهای درمان دیابت: خوراکی و تزریقی

نفخ و سفر به دنیای FODMAPها

راه هایی برای افزایش متابولیسم بدن
مصاحبه
آلرژی و آنتیهیستامینها؛ هر آنچه باید درباره انواع آنتیهیستامینها بدانید
برای درمان آلرژی روشهای متعددی وجود دارد، اما آنتیهیستامینها معمولا به عنوان یکی از اولین انتخابهای پزشکان مطرح میشوند. آنتیهیستامینها داروهایی هستند که به صورت بدون نسخه (OTC) و یا با نسخه پزشک در دسترساند.
لیناکلوتاید چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی
لیناکلوتاید (Linaclotide) دارویی است که با نرم کردن مدفوع باعث میشود که دفع آن آسانتر انجام شود. این دارو به شکل کپسول تولید شده و باید با دستور پزشک تجویز گردد.
ونوپرازان چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی
ونوپرازان (Vonoprazan)، دارویی جدید متعلق به دسته دارویی مهارکنندههای ترشح اسید است که برای اولین بار در سال 2015 و در کشور ژاپن تولید شد.
نقش کلیدی تصویربرداری پزشکی در تشخیص و درمان
تصویر برداری پزشکی به دلیل ارائه تصاویری دقیق از اندام ها، بافت ها و استخوان ها، به تشخیص زودتر بیماری، با کمترین عارضه و مداخله برای بیماران کمک می کند.
روز جهانی روان و مشاوره
هرگاه صحبت از سلامت جسم میشود، حاضریم تمام دارایی خود را برای بدست آوردن آن خرج کنیم؛ اما وقتی به سلامت روان میرسیم با کمی درنگ به آن پاسخ میدهیم. حال آنکه شاید روان ما بیش از جسم ما نیازمند مداوا باشد.
نوشته روی بلیستر (ورقه) داروها نشانه چیست؟
اطلاعات روی ورقه داروها به مصرفکنندگان کمک میکند تا بتوانند تاریخ انقضای دارو، دوز آن، شرکت سازنده و… را بررسی کنند. در این مقاله به توضیح نوشتههای درج شده روی بلیستر دارو میپردازیم.
مصاحبه با آقای دکتر محمد پوری درباره سرطان بیضه
سرطان بیضه یکی از سرطان های نادر در آقایان می باشد. سرطان بیضه در گذشته جزء بیماری های با خطر مرگ و میر بالا به شمار می رفت؛ ولی اخیرا میزان مرگ و میر از 50 درصد در گذشته، به کمتر از 5 درصد کاهش پیدا کرده است.
هدفگذاری جهت قرار گرفتن در جمع 5 شرکت مکمل غذایی و دارویی
دکتر کیا گفت: هدف گذاری ما بر این است تا در بین 5 شرکت برتر در حوزه تولید مکمل غذایی و دارویی قرار بگیریم.به گزارش روابط عمومی گروه اکتوور؛ دکتر…