تازه های سلامت
عناوین برگزیده
بیماری ها
تاثیر استرس بر دستگاه گوارش
ارتباط دستگاه گوارش و مغز انسان فرایندی دو طرفه است. عملکرد نادرست دستگاه گوارش می تواند منجر به ارسال پیام های نادرست به مغز شود؛ همچنین اختلال عملکرد در مغز نیز می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی گردد.
فیبرومیالژیا چیست؟
فیبرومیالژیا یک حالت طولانی مدت (مزمن) است که باعث درد در مفاصل و استخوان ها، حساس و دردناک شدن قسمت هایی از بدن، خستگی عمومی و اختلالات شناختی و خواب می شود.
بیماری کبد چرب غیرالکلی
بیماری کبد چرب غیر الکلی یک اصطلاح کلی برای طیف وسیعی از بیماری های کبدی در افرادی است که معمولا اضافه وزن دارند و الکل مصرف نمی کنند یا به مقدار خیلی کم مصرف می کنند.
کراتوزیس پیلاریس (پوست مرغی)
کراتوزیس پیلاریس یک بیماری پوستی شایع و بی خطر است که باعث ایجاد ضایعات خشک، زبر و برجستگی های ریزی می شود که اغلب در قسمت بالای بازوها، ران ها، گونه ها یا باسن ایجاد می شود.
کنترل سردردهای میگرن در دوران بارداری
بروز سردرد در دوران بارداری نسبتا شایع است. مسأله مهم در کنترل سردرد بارداری، انتخاب روش های درمانی مناسبی است که بر روی جنین اثرات سو نداشته باشد.
پره اکلامپسی (بخش دوم)
پره اکلامپسی یکی از عوارض بارداری است که موجب فشار خون بالا و آسیب رسیدن به اندامهای بدن (معمولا کبد و کلیهها) میشود.
مگس پران چشم
مگس پران چشم لکه هایی در دید شما هستند که ممکن است به نظر مانند لکه های سیاه یا خاکستری، رشته یا تار عنکبوت باشد که وقتی چشم خود را حرکت می دهید یا می خواهید مستقیما به آن نگاه کنید، انگار دور می شوند.
سندرم موبیوس
سندرم موبیوس، یک بیماری عصبی نادر است که در درجه اول عضلات کنترل کننده حالت صورت و حرکت چشم ها را تحت تأثیر قرار می دهد.
سلامتی

مالاریا؛ علائم، عوارض و نحوه پیشگیری

لیناکلوتاید چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی

ونوپرازان چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی

روز جهانی بهداشت 2025؛ شروع سالم، آیندهای پر از امید

جدیدترین داروهای درمان دیابت: خوراکی و تزریقی

نفخ و سفر به دنیای FODMAPها

راه هایی برای افزایش متابولیسم بدن
مصاحبه
آلرژی و آنتیهیستامینها؛ هر آنچه باید درباره انواع آنتیهیستامینها بدانید
برای درمان آلرژی روشهای متعددی وجود دارد، اما آنتیهیستامینها معمولا به عنوان یکی از اولین انتخابهای پزشکان مطرح میشوند. آنتیهیستامینها داروهایی هستند که به صورت بدون نسخه (OTC) و یا با نسخه پزشک در دسترساند.
لیناکلوتاید چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی
لیناکلوتاید (Linaclotide) دارویی است که با نرم کردن مدفوع باعث میشود که دفع آن آسانتر انجام شود. این دارو به شکل کپسول تولید شده و باید با دستور پزشک تجویز گردد.
ونوپرازان چیست؛ کاربردها، نحوه مصرف و عوارض احتمالی
ونوپرازان (Vonoprazan)، دارویی جدید متعلق به دسته دارویی مهارکنندههای ترشح اسید است که برای اولین بار در سال 2015 و در کشور ژاپن تولید شد.
نقش کلیدی تصویربرداری پزشکی در تشخیص و درمان
تصویر برداری پزشکی به دلیل ارائه تصاویری دقیق از اندام ها، بافت ها و استخوان ها، به تشخیص زودتر بیماری، با کمترین عارضه و مداخله برای بیماران کمک می کند.
روز جهانی روان و مشاوره
هرگاه صحبت از سلامت جسم میشود، حاضریم تمام دارایی خود را برای بدست آوردن آن خرج کنیم؛ اما وقتی به سلامت روان میرسیم با کمی درنگ به آن پاسخ میدهیم. حال آنکه شاید روان ما بیش از جسم ما نیازمند مداوا باشد.
نوشته روی بلیستر (ورقه) داروها نشانه چیست؟
اطلاعات روی ورقه داروها به مصرفکنندگان کمک میکند تا بتوانند تاریخ انقضای دارو، دوز آن، شرکت سازنده و… را بررسی کنند. در این مقاله به توضیح نوشتههای درج شده روی بلیستر دارو میپردازیم.
مصاحبه با آقای دکتر محمد پوری درباره سرطان بیضه
سرطان بیضه یکی از سرطان های نادر در آقایان می باشد. سرطان بیضه در گذشته جزء بیماری های با خطر مرگ و میر بالا به شمار می رفت؛ ولی اخیرا میزان مرگ و میر از 50 درصد در گذشته، به کمتر از 5 درصد کاهش پیدا کرده است.
هدفگذاری جهت قرار گرفتن در جمع 5 شرکت مکمل غذایی و دارویی
دکتر کیا گفت: هدف گذاری ما بر این است تا در بین 5 شرکت برتر در حوزه تولید مکمل غذایی و دارویی قرار بگیریم.به گزارش روابط عمومی گروه اکتوور؛ دکتر…