کاربرد فیلرها برای آرتروز زانو

نویسنده:
اکتوورکو
تاریخ انتشار:
14 آبان 1401
What-Are-Hyaluronic-Acid-Joint-Injections

اگر از آرتروز رنج می‌برید، تزریق اسید هیالورونیک (فیلر) می‌تواند در کاهش درد و سفتی عضلات به شما کمک کند.

اگر از آرتروز رنج می‌برید، تزریق اسید هیالورونیک (فیلر) می‌تواند در کاهش درد و سفتی عضلات به شما کمک کند. تزریق اسید هیالورونیک در افرادشی که به آرتروز مبتلا هستند باعث روان شدن مفاصل و عملکرد بهتر آنها می‌شود.

با توجه به علایم بیماری و سایر روش‌های درمانی که قبلا امتحان کرده‌اید، ممکن است پزشک‌تان تزریق اسید هیالورونیک را به شما توصیه کند.

تزریق اسید هیالورونیک چطور عمل می‌کند؟

به طور معمول، مایع سینوویال (مایعی که در سراسر بافت‌های نرم بدن وجود دارد و در حفظ سلامت مفاصل موثر است) تحرک مفاصل را آسان می‌کند.

اگر به آرتروز مبتلا هستید، ذخیره مایع مفصلی در بدن شما کاهش پیدا کرده است.

راه حل این مشکل بسیار ساده است. پزشک شما اسید هیالورونیک را به طور مستقیم به اطراف مفاصل زانو تزریق می‌کند. در اغلب مواقع 3 تا 5 تزریق با فاصله یک هفته انجام می‌شود.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) این روش درمانی را فقط برای افرادی که به استئوآرتریت (آرتروز) زانو مبتلا هستند تایید کرده، اما برخی افراد، تزریق اسید هیالورونیک را برای مفاصل دیگر نیز انجام داده‌اند.

آیا این درمان برای شما موثر است؟

تاثیر تزریق اسید هیالورونیک در مفاصل، بسته به شرایط بدنی فرد و بیماری او متفاوت است.

بررسی‌ها نشان داده که در افراد مسن‌تر و یا مبتلا به آرتروز پیشرفته، شانس درمان با استفاده از این روش پایین‌ است.

نکات قابل توجه

معمولا افرادی که از سایر روش‌های درمانی مانند فیزیوتراپی، ورزش و تزریق مُسکن‌ها یا استروئیدها نتیجه نگرفته‌اند، تزریق هیالورونیک را امتحان می‌کنند.

یکی از مزایای استفاده از این روش این است که عوارض جانبی مانند تورم یا احساس ناراحتی در بخشی از پوست که تزریق اسید هیالورونیک انجام شده، بسیار خفیف است.

با توجه به عوارض کم تزریق اسیدهیالورونیک، در مواردی که تنها راه باقی مانده جراحی است، ممکن است پزشک ترجیح دهد که قبل از جراحی، این روش را امتحان کند.

اگر استفاده از سایر روش‌های درمانی برای شما عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد، شاید تزریق اسید هیالورونیک، گزینه خوبی باشد. برای مثال برخی افراد به دلیل احتمال خونریزی دستگاه گوارش، قادر نیستند از مُسکن‌هایی مانند آسپیرین، ایبوپروفن یا ناپروکسن استفاده کنند.

تزریق استروئید، روش معمول دیگر برای درمان استئوآرتریت است، اما در صورت استفاده بیش از حد از آن ممکن است به مفاصل شما آسیب وارد شود.

مطالب مرتبط

Nail Abnormalities

بیماری های ناخن

Pilonidal Cyst

کیست پیلونیدال چیست؟

روز جهانی فشار خون

17 می؛ روز جهانی ” فشار خون بالا “

Hyperlipidemia

درباره هیپرلیپیدمی یا چربی خون بالا چه می دانید؟

داروی آسم اکتوورکو

راهکارهای دارویی برای مقابله با آسم به مناسب روز جهانی آسم 2024