چگونه شاد باشیم: عادت هایی که باید به زندگی معمول خود اضافه کنید

نویسنده:
اکتوورکو
تاریخ انتشار:
14 فروردین 1402
How-to-Be-Happy

صرف نظر از تعریف شما از نوع خوشبختی واقعی، می توان زندگی شاد تر و رضایت بخش تری داشت. با چند تغییر در عادت های همیشگی خود می توانید به آن برسید.

(بخش دوم)

در شماره قبل به ده عادت روزانه که می تواند به شما کمک کند تا به شادی بیشتری در زندگی خود برسید پرداختیم. در این مطلب به عادت های هفتگی، ماهانه و سالانه اشاره می شود.

عادت های هفتگی

12. اتاق و خانه خود را مرتب کنید. مرتب کردن، پروژه بزرگی به نظر می رسد. اما در هفته برای آن 20 دقیقه وقت بگذارید و تاثیر شگفت آن را ببینید.

13. دوستانتان را ببینید. انسان موجودی اجتماعی است. داشتن روابط اجتماعی می تواند ما را خوشحال کند.

14. برنامه هفتگی داشته باشید. تلاش کنید آخر هر هفته برای هفته پیش رو برنامه ریزی کنید. حتی اگر کامل روی برنامه پیش نروید، اما این که بدانید چه زمانی باید به خرید بروید، لباس ها را بشویید یا پروژه های کاری خود را انجام دهید، ذهنتان را آرام می کند.

15. تلفن همراهتان را خاموش کنید. شواهد زیادی مبنی بر تاثیر استفاده بیش از حد از موبایل بر مغز و تاثیرات آن بر خلق وجود دارد. تلفن را خاموش کنید، کتاب بخوانید یا مدیتیشن(مراقبه) کنید. به محیط اطرافتان توجه کنید.

16. به طبیعت بروید. بر اساس یک مطالعه صرف زمان 30 دقیقه یا بیشتر در طول هفته در فضای سبز (طبیعت)  فشار خون و احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش می دهد.

17. مدیتیشن (مراقبه یا ذهن آگاهی) کنید. مدیتیشن انواع مختلفی دارد. لازم نیست نوع پیچیده ای را انتخاب کنید. می تواند به همین سادگی باشد که 5 دقیقه به آرامی در جایی بنشینید و فکر کنید. تمرین تنفس عمیق نیز می تواند نوعی مدیتیشن باشد.

18. به مشاوره و روان درمانی فکر کنید. اگر احساس می کنید مشکلی دارید، به صورت هفتگی به مشاور یا روان درمانگر مراجعه کنید. برای مراجعه به مشاور یا روان درمانگر نباید حتما دچار یک بحران (روحی) شدید شده باشید.

19. یک آیین مراقبت از خود پیدا کنید. نادیده گرفتن مراقبت از خود در دنیای پر سرعت کنونی آسان است. اما تلاش برای یافتن زمانی برای پرورش ذهن و بدنتان مهم است. مثلا می توانید یک شب در هفته روتین مراقبت از پوست داشته باشید.

عادت های ماهانه

20. انرژی خوب را برگردانید. اگر تعریف های مثبت روزانه برای شما مفید بود و باعث بهبود حال خوب در شما می شد، شما هم در ماه این انرژی خوب را در مقیاس بزرگتر برگردانید. برای مثال هفته سوم هر ماه به یک خیریه کمک کنید.

21. خودتان به تنهایی بیرون بروید. حتی اگر کسی نیست که همراهش بیرون بروید، چرا به تنهایی بیرون نروید؟ به رستوران مورد علاقه تان یا به سفر بروید، یا در سینما فیلم ببینید.

22. لیستی از افکارتان تهیه کنید. در ابتدای هر ماه فهرست کوتاهی از خاطرات شاد یا چیزهایی که مشتاقانه منتظر آنها هستید، روی یک تکه کاغذ کوچک یا در تلفن خود آماده کنید.

زمانی که که منتظر تاکسی هستید، در صف خواربارفروشی ایستاده اید، یا فقط چند دقیقه وقت اضافه دارید، به این فهرست رجوع کنید. حتی می‌توانید زمانی از آن استفاده کنید که معمولاً احساس ناراحتی می‌کنید و نیاز به تغییر افکارتان دارید.

عادت های سالانه

23. زمانی برای تفکر برای خود در نظر بگیرید. زمانی را برای خود کنار بگذارید، همان طور که برای یک دوست قدیمی وقت می گذارید و به این سوالات فکر کنید:

  • حالتان چطور است؟
  • چه کار کرده اید؟
  • آیا نسبت به سال قبل شادتر بوده اید؟

اما سعی کنید خیلی تند و ناملایم خود را قضاوت نکنید. یک سال دیگر زندگی کرده اید و این خود دلیلی برای شادی است.

24. اهداف خود را مجدد ارزیابی کنید. افراد به مرور زمان تغییر می کنند. فکر کنید و ببینید چه مسیری پیش روی شما است؟ از این مسیر همچنان راضی هستید؟ هیچ دلیلی برای شرمندگی برای تغییر برنامه ها وجود ندارد.

25. مراقب بدنتان باشید. سلامت جسمی و روانی شما ارتباط تنگاتنگی با هم دارند.

همانطور که عادت هایی برای بهبود شادی خود ایجاد می کنید، مهم است که بررسی های پزشکی منظم سالانه خود را به طور مرتب انجام دهید.

26. کینه های قدیمی را دور بریزید. ممکن است گفتنش راحت تر از عمل به آن باشد. اما اگر به یاد داشته باشید که این کار را به خاطر دیگری انجام نمی دهید، ممکن است کمک کننده باشد. گاهی بخشیدن دیگری یا فراموش کردن کینه ها مراقبت از خود و نه رحم و دلسوزی بر آنها است.

27. برای یک سفر برنامه ریزی کنید. تحقیقات نشان داده است رفتن به سفر برای سلامت جسم و روح فواید زیادی دارد. در یکی از این مطالعات، محققان استرس و ضربان قلب را در ارتباط با تعطیلات و سفر بررسی کردند. آنها دریافتند که نه تنها خود سفر میزان اضطراب را کاهش می دهد، بلکه هفته های منتهی به سفر نیز تأثیرات مشابهی دارد.

مطالب مرتبط

OCD

اختلال وسواس اجباری (OCD)

روز جهانی ناشنوایان

روز جهانی ناشنوایان: فرصتی برای افزایش آگاهی از نیازهای افراد ناشنوا

ADHD and School

کودک بیش فعال در مدرسه

Aspartame-2

آسپارتام (بخش دوم)

Omega3

تاثیر امگا 3 بر سلامتی