آووکادو برای غلبه بر سرطان خون

نویسنده:
تاریخ انتشار:
31 خرداد 1401
avacado

آووکادو منبع بسیار خوبی از ویتامین های ‏C ‎، ‏E ‎، ‏K‏ و ‏B6‎‏ ، منیزیم، پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 می باشد. ‏

آووکادو منبع بسیار خوبی از ویتامین های C ، E ، K و B6 ، منیزیم، پتاسیم و اسیدهای چرب امگا 3 می باشد.

اگرچه بیشتر کالری موجود در آووکادو از چربی حاصل می شود، اما جای نگرانی نیست!

تحقیقات جدید نشان می دهد که مولکول های مشتق شده از آووکادو می توانند در درمان نوعی از سرطان کمک کننده باشند.

مطالعه ای در کانادا نشان داده که نوعی مولکول چربی در آووکادو وجود دارد، که با هدف قرار دادن سلول های بنیادی بیماری، با لوسمی حاد میلوئیدی (AML) مقابله می کند.

تعداد کمی از درمان های دارویی وجود دارد که سلول های بنیادی لوسمی را هدف قرار می دهند. سلول بنیادی در واقع سلولی است که بیماری را پیش می برد.

لوسمی میلوئید حاد کشنده ترین نوع سرطان خون است که اغلب در افراد بالای 65 سال رخ می دهد و کمتر از 10 درصد بیماران تا پنج سال پس از تشخیص زنده می مانند.

داروی جدید مشتق از آووکادو ممکن است روزی امید به زندگی و کیفیت زندگی بیماران AML را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

دکتر اسپاگنولو  (مسئول این تحقیق) گفت‌؛ در متابولیسم سلول های لوسمی مقادیر زیادی از آنزیمی به نام VLCAD دخیل است، که برای بقای سلول سرطانی حیاتی می باشد.

این ترکیب می تواند کاندیدی برای دارو درمانی باشد. این اولین بار است که آنزیم VLCAD به عنوان هدف درمان سرطان تشخیص داده شده است.

پیش از این تیم وی در مورد آووکاتین B، یک مولکول چربی که فقط در آووکادو یافت می شود، تحقیق می کردند.

از آووکاتین B می توان در جلوگیری از دیابت و مدیریت چاقی استفاده کرد. اکنون او مشتاق است تا کاربرد آن را در بیماران سرطان خون ببیند.

در حال حاضر حدود نیمی از بیماران بالای 65 سال مبتلا به لوسمی میلوئید حاد، تحت مراقبت تسکینی قرار می گیرند. برخی دیگر تحت شیمی درمانی قرار می گیرند.

“محققان تلاش می کنند تا داروهایی تولید کنند که کمتر عارضه داشته باشند.”

مطالعات قبلی نشان داده که مصرف مقادیر قابل توجهی از مکمل حاوی آووکادو به خوبی توسط بیماران تحمل می شود.

سایر فواید آووکادو

  • حفظ سلامت قلب: آووکادو حاوی نوعی استرول گیاهی طبیعی است، که مصرف منظم آن برای حفظ سطح کلسترول سالم (HDL) مفید می باشد.
  • عالی برای بینایی: آووکادو حاوی دو ماده شیمیایی (لوتئین و زاگزانتین) است، که در بافت چشم متمرکز شده و در آنجا محافظت آنتی اکسیدانی برای کمک به حداقل آسیب از جمله اشعه ماوراء بنفش ایجاد می کنند.
  • پیشگیری از پوکی استخوان: نیمی از یک آووکادو تقریبا 25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین K را تأمین می کند. این ماده مغذی اغلب نادیده گرفته می شود، اما برای سلامت استخوان ضروری است.
  • کمک به سلامت جنین: فولات برای یک بارداری سالم بسیار مهم است. آووکادو منبع غنی از فولات می باشد که مصرف مداوم آن در کنار مکمل ها، خطر سقط جنین و نقص لوله عصبی را کاهش می دهد.
  • کاهش افسردگی: غذاهای حاوی مقادیر بالای فولات، مثل آووکادو، می توانند به کاهش خطر افسردگی کمک کنند، زیرا فولات به جلوگیری از تجمع هموسیستئین کمک می کند، ماده ای که می تواند گردش خون و رساندن مواد مغذی را به مغز مختل کند. هموسیستئین اضافی هم چنین می تواند در تنظیم خلق و خو، خواب و اشتها اختلال ایجاد کند.
  • محافظت در برابر بیماری های مزمن: مصرف زیاد فیبر باعث کاهش ریسک ایجاد بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت، چاقی و برخی بیماری های دستگاه گوارش می شود. هم چنین نشان داده شده است که افزایش فیبر مصرفی باعث کاهش فشار خون و سطح کلسترول، بهبود حساسیت به انسولین و کاهش وزن در افراد چاق می شود.
  • سلامت پوست: مصرف آووکادو روش مناسب برای درمان بیماری پوستی پسوریازیس است. متخصصان بر این باورند که استفاده از کرم‌های حاوی ویتامین ب ۱۲ و روغن آووکادو می‌تواند بدون داشتن عوارض جانبی، فواید بی‌شماری برای پوست داشته باشد.

مطالب مرتبط

Diabetes-Plate

بشقاب دیابتی

Brain-health

مواد غذایی مفید برای سلامت مغز

Organ on a chip

اندام تراشه؛ انقلاب در پزشکی

Plant-based milks

مزایا و معایب شیرهای گیاهی در مقایسه با شیر لبنی

Tic disorder

سندرم تیک های حرکتی و صوتی