ناخن مصنوعی

نویسنده:
اکتوورکو
تاریخ انتشار:
10 آبان 1401
artificial-nails

وقتی ناخن‌های دست تان بلند نمی‌شوند، شاید تصمیم بگیرید که از ناخن مصنوعی استفاده کنید.اما باید نکاتی را در نظر بگیرید.

وقتی ناخن‌های دست تان بلند نمی‌شوند، شاید تصمیم بگیرید که از ناخن مصنوعی استفاده کنید. با اینکه این ناخن‌ها ضرری ندارند، در کاشت و سپس جدا کردن آنها از مواد شیمیایی استفاده می‌شود که ممکن است حساسیت ایجاد کند.

آسیب‌هایی که به ناخن‌های مصنوعی وارد می‌شود ممکن است منجر به ایجاد عفونت قارچی و مشکلات دیگر شود.

در اینجا چندین نکته عنوان می‌شود که قبل از استفاده از ناخن‌های مصنوعی باید در نظر داشته باشید.

انواع ناخن‌های مصنوعی

سه نوع ناخن مصنوعی وجود دارد، ناخن‌های ساخته شده از اکریلیک، ژل و ناخن‌هایی از نوع سیلک.

اکریلیک

این ماده پلاستیکی، مشهورترین ماده‌ایست که برای ناخن مصنوعی به کار می‌رود.

هنگامی که پودر و مایع را مخلوط کردید، این ماده، یک پوسته سخت می‌سازد که می‌توانید با برس آن را بر روی ناخن‌های مصنوعی بمالید.

مواد شیمیایی که در فیلرها استفاده می‌شود ممکن است باعث ضعیف شدن ناخن‌های طبیعی شما شود.

در نظر داشته باشید که اگر قبلا به عفونت‌های قارچی مبتلا بودید، ناخن‌های مصنوعی ممکن است باعث وخیم تر شدن آن شوند یا مشکلات دیگری به وجود بیاورند.   

ژل‌ها

استفاده از ژل برای ناخن‌های مصنوعی، نسبت به اکریلیک، گران تر خواهد شد، البته می‌توانید از این ژل‌ها همانند لاک ناخن استفاده کنید.

سپس ناخن‌هایتان را زیر نور فرابنفش قرار دهید تا ژل محکم شود. البته اشعه فرابنفش ممکن است باعث تخریب پوست، ایجاد چین و چروک و لکه‌های پیری شود. مقدار زیادی نور فرابنفش ممکن است باعث ایجاد سرطان پوست شود.

مشکلات احتمالی

استفاده از ناخن های مصنوعی ممکن است مسائل و مشکلاتی ایجاد کند؛ مسائلی مانند:

واکنش‌های آلرژیک: مواد شیمیایی که برای چسباندن یا جدا کردن ناخن‌های مصنوعی استفاده می‌شود، ممکن است باعث آسیب رساندن به پوست شوند. ممکن است اطراف ناخن‌های شما قرمز شود یا چرک و ورم ایجاد شود.

عفونت‌های قارچی یا باکتریایی: اگر ناخن مصنوعی شما با چیزی برخورد کند، ممکن است باعث شود ناخن طبیعی شما نیز از جای خود جا به جا شود. عفونت باکتریایی ممکن است باعث شود ناخن‌های شما به رنگ سبز در بیایند. میکروب‌ها، یا قارچ‌ها با نقطه‌های سفید یا زرد شروع می‌شوند.

ممکن است ناخن‌‌ها به مرور زمان ضخیم تر شوند و در موارد شدید فرو بریزند. بنابراین اگر احتمال می‌دهید که ناخن‌های شما دچار عفونت شده‌اند، با پزشک خود مشورت کنید.

ضعیف شدن ناخن‌ها: برای جدا کردن اکریلیک یا ژل از روی ناخن‌ها، باید ناخن‌های خود را به مدت 10 دقیقه یا بیشتر در استون فرو ببرید. مواد شیمیایی ناخن‌های مصنوعی نسبت به ناخن‌های طبیعی شما، خشک تر می‌شوند و باعث آسیب رساندن به پوست شما خواهند شد.

برخی از ناخن‌های مصنوعی باید تراشیده شوند اما این کار می‌تواند ناخن‌های طبیعی شما را نازک، شکننده و ضعیف کند.


چه باید کرد؟

اگر به ظاهر زیبای ناخن‌های مصنوعی علاقه دارید، دنبال کردن راهکارهای زیر کمک می‌کند تا بتوانید آنها را سالم تر نگاه دارید:

  • اگر قبلا به قارچ‌ ناخن مبتلا بوده‌اید، بهتر است از ناخن مصنوعی استفاده نکنید تا مشکلاتی برای ناخن‌های شما ایجاد نشود.
  • به جای استفاده از ناخن‌های سخت از ناخن‌های ژلی و نرم استفاده کنید.
  • از آرایشگر یا ناخن کار درخواست کنید که پوست انگشت را تا حد امکان به عقب بکشد تا به این شکل، پس از کاشت ناخن مصنوعی، از بروز عفونت جلوگیری شود.
  • برای کاشت ناخن مصنوعی، به آرایشگاهی مراجعه کنید که برای استحکام ناخن‌های مصنوعی از نور LED استفاده کند که شامل مقدار کمی اشعه UV است. به علاوه لازم است قبل از اینکه از خانه بیرون بروید، از ضدآفتابی که از نفوذ اشعه‌های UVA و UVB در پوست جلوگیری می‌کند، استفاده کنید.
  • به ناخن‌های خود کرم مرطوب کننده دست بمالید (به ویژه پس از خیساندن آنها در استون).
  • هر چند ماه یک بار، استفاده از ناخن مصنوعی را کنار بگذارید، اجازه بدهید ناخن‌هایتان نفس بکشند و از مواد شیمیایی در امان باشند.

مطالب مرتبط

Foods to avoid in pregnancy

5 ماده غذایی که در دوران بارداری نباید مصرف شوند!

Stress management during exam

مدیریت استرس در دوره امتحانات

Pilates

ورزش پیلاتس

داروی آسم اکتوورکو

راهکارهای دارویی برای مقابله با آسم به مناسب روز جهانی آسم 2024

CFS

سندرم خستگی مزمن چیست؟