رونمایی از 3 داروی جدید شرکت داروسازی اکتوور در گروه مغز و اعصاب

نویسنده:

اکتوورکو

neurology Drugs

تاریخ انتشار:

05 دی 1398

در پنجم دی ماه 1398 طی مراسمی باشکوه و با حضور بیش از 180 متخصص روانپزشکی و بیماری های مغز و اعصاب، از سه داروی جدید شرکت اکتوور به صورت رسمی رونمایی شد. این مراسم با سخنرانی سرکارخانم نهاله نراقی مدیرعامل شرکت اکتوورکو آغاز شده و در ادامه آقای دکتر جمال شمس (روانپزشک وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)، آقای دکتر فرهاد عصارزادگان (متخصص بیماری های مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) و آقای دکتر محمد اربابی ( روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان روزبه) به سخنرانی علمی در خصوص اهمیت این داروها و جایگاه درمانی آنها پرداختند. داروهای معرفی شده از جمله داروهای روز دنیا در درمان افسردگی های مقاوم به درمان (به ویژه در بیمارانی که با سایر داروهای ضدافسردگی دچار عوارض می شوند)، درمان نوعی از صرع در افراد بالای 4 سال، و درمان علائم روان پریشی در بیماران مبتلا به اختلال دوقطبی و شیزوفرنی هستند. شرکت داروسازی اکتوور همواره تلاش داشته با تهیه بهترین مواد اولیه و مواد جانبی دارو، و بهره گیری از امکانات پیشرفته آزمایشگاهی و تولید در کنار دانش علمی و فنی متخصصان خود، بهترین داروها را با کیفیت جهانی و قیمت مناسب تولید کند. داروهایی که در این مراسم معرفی شدند، با تعهد همیشگی اکتوور به تأمین داروی باکیفیت تهیه شده و هم اکنون در داروخانه های سراسر کشور در دسترس پزشکان و مردم است.

در پنجم دی ماه 1398 طی مراسمی باشکوه و با حضور بیش از 180 متخصص روانپزشکی و بیماری های مغز و اعصاب، از سه داروی جدید شرکت اکتوور به صورت رسمی رونمایی شد.

این مراسم با سخنرانی سرکارخانم نهاله نراقی مدیرعامل شرکت اکتوورکو آغاز شده و در ادامه آقای دکتر جمال شمس (روانپزشک وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)، آقای دکتر فرهاد عصارزادگان (متخصص بیماری های مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) و آقای دکتر محمد اربابی ( روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان روزبه) به سخنرانی علمی در خصوص اهمیت این داروها و جایگاه درمانی آنها پرداختند.

داروهای معرفی شده از جمله داروهای روز دنیا در درمان افسردگی های مقاوم به درمان (به ویژه در بیمارانی که با سایر داروهای ضدافسردگی دچار عوارض می شوند)، درمان نوعی از صرع در افراد بالای 4 سال، و درمان علائم روان پریشی در بیماران مبتلا به اختلال دوقطبی و شیزوفرنی هستند.

شرکت داروسازی اکتوور همواره تلاش داشته با تهیه بهترین مواد اولیه و مواد جانبی دارو، و بهره گیری از امکانات پیشرفته آزمایشگاهی و تولید در کنار دانش علمی و فنی متخصصان خود، بهترین داروها را با کیفیت جهانی و قیمت مناسب تولید کند.

داروهایی که در این مراسم معرفی شدند، با تعهد همیشگی اکتوور به تأمین داروی باکیفیت تهیه شده و هم اکنون در داروخانه های سراسر کشور در دسترس پزشکان و مردم است.

نظرات و پیشنهادات

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم...





مطالب مرتبط

4R4A3890

رییس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم:پزشکی فردمحور، تحول چشمگیری در تشخیص و درمان اختلالات تیروئید رقم زده است

IMG_20250606_080215_316

پیام تبریک عید سعید قربان

M_HA5761 (306)

عرضه تازه ترین محصولات اکتوور در کنگره علمی سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران

4R4A1067

برگزاری دهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حمایت اکتوورکو

4R4A0525

ارائه سبد متنوع داروهای اعصاب اکتوور در کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی                                               

محصولات مرتبط

Manazil-3dbox FA-combined

مانازیل® (دونپزیل هیدروکلراید – ممانتین هیدروکلراید)

adinco-3d box-combine-fa

آدینکو® (نیکوراندیل)

Ramely -fa

راملی – راملتئون

Actofol-fa

اکتوفول

actovit feric maltol fa website

اکتوویت فریک مالتول