ارائه سبد متنوع داروهای اعصاب اکتوور در کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی                                               

نویسنده:

روابط عمومی اکتوورکو

تاریخ انتشار:

15 اردیبهشت 1404

4R4A0525

گروه دارویی اکتوور با حضور در سی و دومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، سبد متنوعی از محصولات دارویی خود در این حوزه را عرضه کرد.

به گزارش روابط عمومی گروه دارویی اکتوور، سی و دومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، نهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه جاری با شعار «پیشرفت در نورولوژی، الهام بخش امید» در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران برگزار شد..

در این کنگره که با محوریت ام اس، دمانس، اختلالات سربروواسکولار (مغزی – عروقی)، نوروماسکولار (عصبی – عضلانی)، اختلالات حرکتی، سردرد، جنرال نورولوژی، اختلالات خواب، توانبخشی و ارتباط نورولوژی و هنر برگزار شد، بیش از 100 مقاله علمی در قالب سخنرانی و پوستر ارائه شدند.

دکتر محمود معتمدی، رییس انجمن متخصصین مغز و اعصاب ایران با بیان این که کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی به عنوان معتبرترین رویداد علمی کشور در این حوزه، فرصت‌های بسیاری را برای تبادل علم و تجربه در زمینه های مختلف نورولوژی و الکتروفیزیولوژی فراهم می کند، اظهار داشت: در این کنگره علاوه بر ارائه آخرین دستاوردهای علمی و درمانی در زمینه های مختلف نورولوژی توسط اساتید و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه های تخصصی نیز برگزار می شود. تقدیر و بزرگداشت یک عمر تلاش استاد بلال آدی بیک در اعتلای دانش مغز و اعصاب ایران از دیگر برنامه های این کنگره است.  

گروه دارویی اکتوور با حضور در نمایشگاه جنبی کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی، مجموعه ای متنوع از داروهای نورولوژی خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.

اکتوور با بیش از نیم قرن قدمت و تجربه با به‌ کارگیری به‌روزترین فناوری‌های تولید دارو در دنیا بیش از ۳۰۰ محصول در ۱۵ حوزه دارویی و درمانی را عرضه می‌کند که در این بین داروهای مؤثر در حوزه مغز و اعصاب، سهم قابل توجهی از سبد تولیدات اکتوور را تشکیل می‌دهند.

موارد زیر از جمله تولیدات گروه دارویی اکتوور که در این نمایشگاه ارائه شدند، بودند.

قرص های ضدتشنج لاکسا (لاکوزامید)، والپکت (والپروات) و الپرا (لوتیراستام)

داروهای ام اس از قبیل اکتووکس، گیلنید (فینگولیمود)، اکتیرامر (گلاتیرامر استات) و تکرا (دی متیل فومارات)، ریتوکسیور (ریتوکسی مب)

داروهای مغز و اعصاب و روانپزشکی از قبیل آسنترا (سرترالین)، تازادپ (میرتازاپین)، کوئنتیاکس (کوئتیاپین)، اس سیتاور (اس سیتالوپرام) و آریزوور (آریپیپرازول)، یاسنال(دونپزیل) و آلونتا (ونلافاکسین)

نظرات و پیشنهادات

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم...





مطالب مرتبط

4R4A0525

ارائه سبد متنوع داروهای اعصاب اکتوور در کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی                                               

پست اکتوورکو

پیام گرامیداشت روز جهانی کارگر

عید فطر - تلگرام-03

پیام تبریک عید سعید فطر

نوروز۱۴۰۴-02

پیام تبریک حلول سال ۱۴۰۴ خورشیدی و عید سعید نوروز

4R4A2481(1)

در همایش علمی بررسی تاثیرات «هورمون درمانی جایگزینی» مطرح شد: کاهش سالانه دو تا پنج درصدی توده استخوانی در سال‌های نخست یائسگی